Wasabihet camembert

Ju starkare och mognare camembert, desto mer wasabi kan du använda. Det behöver finnas en balans mellan ostens och wasabins styrka.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g camemberttårtor - mogna
  • 2 msk wasabikräm
  • 2 dl wasabinötter

Gör så här

  1. Klyv camemberttårtorna. Bred wasabikrämen över snittytan.

  2. Krossa 1 dl av nötterna. Strö över dem och lägg ihop osthalvorna.

  3. Servering: Lägg upp osten på ett fat, skär den ev i portionsbitar och strö resten av wasabinötterna runt osten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!