Vitlöksfrästa oliver med rosmarin

Vitlöksfrästa oliver med rosmarin smakar gott till drinken. Varma oliver smakar ännu mer.
Petra Lindstrand

Ingredienser

  • 1 burk kalamon minioliver - (290 g)
  • 3 vitlöksklyftor
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 rosmarinkvist

Gör så här

  1. Skölj oliverna i kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och skiva vitlöken tunt, gärna på mandolin.

  2. Fräs vitlök och oliver i olja i en stekpanna under omrörning ca 3 min.

  3. Repa bladen från rosmarinen och låt steka med ca 1 minut.

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!