Vispad crème fraiche med krasse och rom

Vispad crème fraiche med kasse och rom är en underbart god röra till kräftor och bröd.
Sophie Berlin
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 4 dl crème fraiche
  • 1 citron
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 80 g löjrom - eller stenbitsrom
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Vispa crème fraichen fast med elvisp. Skölj citronen noga i ljummet vatten och riv av skalet, mät till 2 tsk.

  2. Klipp krassen fint och vänd ner den med resten av ingredienserna i crème fraichen.

Vad tyckte du om receptet?

Foto: Ulrika Pousette

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!