Västerbottenskrustad med löjrom

Recept på västerbottenskrustad med löjrom. Servera krustaderna ljumna.
Petra Lindstrand
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 18 krustader - små
  • 100 g västerbottensost - riven
  • 1 dl crème fraiche

Garnering

  • 50 g löjrom
  • 1 msk gräslök - finstrimlad

Gör så här

  1. Smält ihop ost och crème fraiche under omrörning i en liten kastrull. Tillsätt peppar.

  2. Häll fyllningen i krustaderna. Toppa med löjrom och gräslök. Servera direkt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!