Varm macka med renstek och pepparrot

Gör mackorna i en smörgåsgrill eller i ugnen och linda in dem i aluminiumfolie för att senare värmas på grill. Om man inte äter dem direkt förstås.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 125 g färskost - med pepparrot
  • 8 skivor bröd - gärna ljust fullkorn
  • 100 g rökt renstek - i tunna skivor

Gör så här

  1. Lägg ut brödskivorna och bre pepparrotsost på alla. Lägg på skivat kött och lägg ihop till dubbelmackor.

  2. Sätt ugnen på 200°. Lägg dubbelmackorna på en plåt med smörat bakplåtspapper.

  3. Stek mackorna i ugnen 10-15 min och vänd dem efter halva tiden så att de får färg på båda sidor. Linda in dem i aluminiumfolie när de är färdiga.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!