Varm choklad med kardemummasmak och minimarshmallows

Recept på varm choklad med kardemumma och marsmallows. Perfekt för en lyxig frukost eller en härlig eftermiddagsfika!
Allt om Mat
Foto: Ulrika Pousette

Varm kardemummachoklad

  • 0,75 dl strösocker
  • 1 dl vispgrädde
  • 0,5 dl kakao
  • 8 dl mjölk
  • 1 tsk kardemumma - stött

Tillbehör

  • minimarshmallows

Gör så här

  1. Fördela kakao och socker i fyra koppar. Tillsätt grädden och rör till ett fluff.

  2. Koka upp mjölken med kardemumman. Häll mjölken i kopparna och rör om. Toppa med marshmallows och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!