Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Fett: 15g
Protein: 22g
Kolhydrater: 50g
Koka upp vattnet och lägg i buljongtärning, smulat noriblad, misopasta och soja. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finriv ingefäran. Blanda ner vitlök, chili och ingefära i buljongen. Låt sjuda ca 15 min.
Koka nudlarna i buljongen enligt anvisning på förpackningen.
Skär tofun i skivor. Stek i sesamolja ca 2 min på varje sida. Strö över 2 krm salt.
Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och sjud ca 4 min. Spola äggen med kallt vatten. Skala och halvera dem.
Skala och grovriv moroten. Ansa och skiva rädisorna tunt. Skölj böngroddarna i ljummet vatten och låt rinna av.
Fördela nudelbuljongen i skålar. Toppa med tofu, morötter, rädisor och böngroddar. Lägg på ägg och strö över sesamfrön. Servera genast.
Av Ulla Karlström