Tuniska bönor i senapsgrädde

Tuniska bönor är ett äldre namn på haricots verts.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g haricots verts

Senapsgrädde

  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl vispgrädde
  • 0,5 dl mjölk
  • 1 msk honung
  • 1 msk citron - pressad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Ansa och koka bönorna mjuka i saltat vatten, ca 5 min.

  2. Vispa samman alla ingredienser till senapsgrädden. Slå det över bönorna. Servera dem varma eller kalla.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!