Tropisk ice pop

Tropisk ice pop passar både stora och små. Glasspinnar i trä hittar du på ­Panduro hobby.
Sophie Berlin
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 2 dl kokosmjölk
  • 200 g ananas - skalad och grovhackad
  • 1,5 dl glykos - flytande
  • 4 passionsfrukter
  • 2 msk citron - pressad

Gör så här

  1. Mixa kokosmjölk, ananas och glykos till en slät smet i en mixer eller med mixerstav.

  2. Gröp ur passionsfrukten och blanda i glassmeten. Tillsätt citronsaften och rör om ordentligt.

  3. Frys in glassen i glassförpackningar. Stoppa ner glasspinnarna efter ca 1 1/2 timme, när glassen har börjat bli fryst.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!