Tortellinigryta med pesto

Snabbaste middagen är baserad på ett bra helfabrikat – färsk tortellini.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 pkt tortellini med spenat och ost - färsk, gärna fullkorn (á 250 g)
  • 1 l vatten
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 purjolök
  • 2 morötter
  • 1 fänkål
  • 150 g sockerärter
  • 1 dl pesto - helst färsk kyld, färdig
  • 1 dl parmesan - riven

Gör så här

  1. Koka upp vatten och buljongtärningar. Ansa och skär purjolöken i skivor. Skala och skiva morötterna. Skär fänkålen tvärs över i strimlor.

  2. Lägg först i morötterna, som får koka någon minut. Lägg sedan i alla skurna grönsaker, sockerärter samt tortellini. Sjud 4 min.

  3. Servera med pesto och extra riven parmesan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!