Tonfisk och kesoröra med bakad sötpotatis

Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 sötpotatisar - knytnävsstora
  • 250 g keso - naturell
  • 1 burk tonfisk - i olja
  • 2 msk gul lök - hackad
  • 4 soltorkade tomater
  • 2 msk kapris
  • salt
  • vitpeppar - malen

Gör så här

  1. Skala och hacka löken. Strimla de soltorkade tomaterna. Mixa keso, tonfisk, lök, tomater, kapris, salt och peppar.

  2. Värm ugnen till 225 grader. Baka sötpotatisarna i foliepaket i ugn 15–20 minuter.

  3. Ta ut foliepaketen, skär ett kryss i potatisen och fyll dem med tonfisk och kesoröran.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!