Tomatshots

Smaksätt med finriven pepparrot eller worcestersås om du vill servera shotsen alkoholfria.
Lena Söderström

Tomatshots

  • 500 g tomater
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 0,5 dl vodka

Garnering

  • svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Skålla, skala och mixa tomaterna.

  2. Tillsätt olja, salt och peppar. Häll i vodkan. Fördela shotsen i fyra glas. Täck med plastfolie och ställ kallt till serveringen. Mal över lite peppar och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!