Tikka masala kyckling

Med färdig sås är Tikka masala kyckling mycket lättgjord! På mingelparty kan du bjuda rätten med grillspett till gästerna att fiska upp bitarna med.
Allt om Mat
Foto: Holger Edström

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 1 tsk salt
  • 400 ml tikka masala

Servering

  • persilja
  • träspett

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.

  2. Skär kycklingfiléerna i munsbitar.

  3. Salta och blanda dem med tikka masalan.

  4. Lägg över i en ugnssäker form och tillaga i ugnen 20 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!