Thailändska fiskkakor med chiliflingor och färsk koriander

Tord Man Pla, som fiskkakorna heter på thai, är ett gott alternativ på middagsbordet. Servera tillsammans med jasminris, sockerärtor och en thailändsk gurksallad.
Allt om Mat

Thailändska fiskkakor med chiliflingor och färsk koriander

  • 400 g torskfilé
  • 1 äggula
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk socker
  • 100 g haricot verts

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till fiskkakorna i en matberedare.

  2. Forma till platta kakor, ca 5 cm i diameter.

  3. Fritera dem gyllenbruna i fritös eller i stekpanna i rikligt med olja.

  4. Låt rinna av på hushållspapper.

  5. Servera med ris och en thailändsk gurksallad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!