Texmexrub

Använd ca 1 msk rub till 150 g kyckling, kött eller fisk.
Texmexrub
Texmexrub Foto: Ulrika Pousette

Texmexrub

  • 0,5 dl oregano
  • 0,5 tsk svartpeppar - hel
  • 1 msk flingsalt
  • 2 msk spiskummin - hel
  • 2 msk rörsocker
  • 2 chili - torkade

Gör så här

  1. Rosta spiskumminen i torr het stekpanna tills den fått fin färg. Låt kallna. Stöt spiskumminen i en mortel.

  2. Stöt chili och peppar i omgångar i morteln. Blanda spiskummin, chili, peppar, oregano, socker och salt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!