Tandoorikassler med grönsaker

Tandooripasta, som man köper i glasburk, sprider indiska dofter i köket.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g kassler - benfri
  • 1 tsk tandooripasta
  • 1 msk yoghurt - mild
  • 1 paprika
  • 1 purjolök
  • 1 squash - (300 g)
  • 0,5 msk olja
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Tillbehör

  • 1 dl yoghurt - mild
  • 300 g ris - kokt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i skivor och lägg den på ett ugnssäkert fat.

  2. Blanda tandooripasta och 1 msk yoghurt. Pensla det över kasslern.

  3. Kärna ur paprikorna. Skär paprika, purjolök och squash i bitar.

  4. Stek kasslern i övre delen av ugnen ca 5 minuter.

  5. Stek grönsakerna i olja i en stekpanna med beläggning. Servera till kasslern med yoghurt och ris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!