Sweet & Sour Ginger fläskkarré

Bjud på smakrik fläskkarré med smak av  Santa Marias sås Sweet & Sour Ginger. Servera med risnudlar och toppa med färsk koriander.
Allt om Mat

Sweet & Sour Ginger fläskkarré

  • 1 förp Santa Maria Thai Rice Noodles
  • 1 grön zucchini - i bitar
  • 0,5 ananas - färsk i tärningar
  • 3 msk matolja
  • 400 g fläskkarré - skuren i strimlor
  • 1 gul lök - skivad
  • 150 g sockerärter
  • 1 röd paprika - i tärningar
  • 2 påsar woksås
  • 1 kruka koriander - färsk

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.

  2. Dela zucchinin i fyra delar på längden, och skär bort mittdelen med kärnorna. Skär zucchinin i centimeterstora bitar.

  3. Skär ananasen i bitar.

  4. Hetta upp en panna och tillsätt oljan. Lägg i karréstrimlorna och stekbhastigt ca 1 min under omrörning.

  5. Tillsätt sedan grönsaker och frukt. Stek ytterligare 2–3 minuter på hög värme.

  6. Häll i woksås, sänk värmen ochblåt sjuda ca 2 minuter.

  7. Lägg i nudlarna och vänd runt i ca 1 min. Toppa med färsk koriander.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!