Svartvinbärssill

Recept på svartvinbärssill. Svarta vinbär går att byta ut mot björnbär eller blåbär.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g inlagda sillfiléer - i bitar
  • 0,5 morot
  • 0,5 rödlök
  • 2 msk svartvinbärssaft - koncentrerad
  • 5 dl inläggningslag - silad
  • 1 dl svarta vinbär
  • 1 lagerblad

Gör så här

  1. Skala och skär moroten i små tärningar. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor.

  2. Blanda svartvinbärssaft och inläggningslag.

  3. Varva sill, grönsaker, svarta vinbär och lagerblad i en rengjord glasburk. Häll över svartvinbärslagen.

  4. Ställ i kylen ca 12 timmar så att smakerna mognar.

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!