Spröda kanelchips

Vårrulledegen finns i frysdisken i asiatiska butiker och i välsorterade matbutiker.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 vårrulledeg - (springroll pastry), 8 x 8 cm
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk kanel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150°. Tina arken i sin förpackning och lägg sedan bunten i en fuktig kökshandduk.

  2. Blanda socker och kanel på plant underlag med en gaffel.

  3. Dra försiktigt loss ett ark deg i taget. Kavla degen i sockerblandningen 3–4 gånger fram och tillbaka, utan något nämnvärt tryck på kaveln. Vänd degen och upprepa kavlingen.

  4. Sporra eller skär degen i fyra trekanter. Lägg dem efter hand på plåt med bakplåtspapper.

  5. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!