Spett med tryffelsalami, nektarin och basilika

Recept på enkla spett med tryffelsalami, nektarin och basilika. Kan det bli enklare? Köp goda råvaror och ”spetta”.
Petra Lindstrand
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 100 g salamikorv - med tryffelsmak
  • 1 - 2 nektariner
  • 0,5 kruka basilika

Gör så här

  1. Skär salamin i lite tjockare skivor och skär dem i halvmånar. Kärna ur och skär nektarinen i klyftor. Repa bladen från basilikan.

  2. Trä på korv på spett. Därefter två basilikablad, nektarin och avsluta med salami. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!