Spenatsallad

En fräsch sallad med spenat och knapriga valnötter serveras separat till oxsvansgrytan.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g spenat - färsk
  • 150 g valnötter

Vinägrett

  • 2 msk honungssenap - (Maille)
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
  • 1,5 dl solrosolja
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Vispa samman ingredienserna till vinägretten. Riv spenaten i mindre bitar. Blanda spenat, valnötter och vinägrett.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!