Spenat- och örtsås

Vackert grön sås med hackad spenat och färska örter är gott till den inkokta laxen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g spenat - djupfryst, hackad
  • 1,5 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 1 tsk citronsaft
  • 3 msk örtkryddor - t ex dill, gräslök, bladpersilja hackade, färska
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar

Gör så här

  1. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Rör ihop spenat, majonnäs, gräddfil och citronsaft. Blanda ner örtkryddor och smaka av med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!