Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Snabblagad skagensill - klassisk sill med romsås

Snabbare än så här går det knappast att göra sill! Köp färdig romsås på burk eller i delikatessavdelningen, du bestämmer.

Petra Lindstrand
Snabblagad skagensill - klassisk sill med romsås
Snabblagad skagensill - klassisk sill med romsås
Snabblagad skagensill - klassisk sill med romsås
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 förp 5-minuterssill - (420 g)
  • 1 kruka dill
  • 1 burk romsås - klassisk (200 ml)

Gör så här

  1. Häll bort vätskan från sillen och torka av filéerna. Skär dem i sneda skivor.

  2. Repa och hacka dillen, spara några kvistar till garnering.

  3. Blanda samman sill, romsås och dill. Lägg upp och garnera med dillkvistar.

Vad tyckte du om receptet?