Skurna pepparkakor

Recept på skurna pepparkakor. Gör pepparkakor på ett nytt och roligt sätt – dessutom är det enkelt att göra och blir supergott.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 tsk kardemumma - hel
  • 1 dl mandel - flagad
  • 500 g pepparkaksdeg

Gör så här

  1. Stöt kardemumma i mortel.

  2. Knåda in mandel och stött kardemumma i pepparkaksdegen.

  3. Forma till en rulle. Lägg den i kylen minst 3 timmar.

  4. Sätt ugnen på 225°.

  5. Skär med vass tunn kniv runda pepparkakor. Lägg dem på plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda 5-8 min.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!