Snabb pistaschglass

När nötmassan vänds ner lite slarvigt i glassen kommer nöt-smaken fram extra tydligt.

Ingredienser

  • 0,5 l vaniljglass
  • 60 g pistaschnötter - skalade
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk honung - flytande

Gör så här

  1. Låt glassen tina i kylen ca 20 min.

  2. Mixa nötterna och blanda med olja och honung till en nötpasta. Blanda nötmassan lite slarvigt med glassen.

  3. Ställ tillbaka den i frysen en stund innan den serveras. Strö över pistaschnötter.

 

PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!