Skink- och nektarinwrap

Rulla in maten i en tortilla och du får en praktisk utflyktswrap som håller sig fräsch inlindad i folie. Om matrasten kommer att dröja kan man ta med sig fyllningen i en burk och fylla tortillan på plats.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 100 g skinka - kokt
  • 1 nektarin
  • 250 g keso - lätt
  • 0,5 tsk sambal oelek
  • 2 tortilla - mjuka, stora
  • 1 sallad

Tillbehör

  • 1 sallad - blandad med tomater
  • 1 msk dressing

Gör så här

  1. Strimla skinkan. Kärna ur och grovhacka nektarinen. Blanda keso, skinka, nektarin och sambal oelek.

  2. Bred ut fyllningen på bröden. Lägg på sallad. Vik och rulla ihop. Linda folie och en servett runt bröden.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!