Single malt-senap  

Single malt-senap kan varieras med konjak.  
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 6 påsar senapsfrön - bruna (à 35 g)
  • 0,5 dl single malt whisky - (rökig)
  • 1 dl strösocker
  • 0,5 dl sirap - ljus
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vatten

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser, utom vattnet, i en matberedare. Koka upp vattnet och häll det i blandningen. Mixa ihop ca 10 min.

  2. Häll senapen i  rena burkar. Sätt på lock och ställ i kylen att mogna ca 2 dygn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!