Sill och potatis

Kan ett kalas börja bättre än så här? En sillsvans i gott sällskap med nykokt färskpotatis, crème fraiche, syltlök och gräslöksstrå.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 10 färskpotatisar - små
  • 2 dl crème fraiche
  • 240 g löksill - 1 burk
  • 10 syltlökar
  • gräslök - ett strå till varje

Gör så här

  1. Borsta potatisen och koka den. Låt svalna något och skär av lock.

  2. Lägg på en klick crème fraiche, ett par sillbitar och toppa med syltlök och ett gräslöksstrå.

  3. Tilltugget kan serveras både kallt och varmt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!