Inlagd sill med chili och citron

Sill, inlaggd med chili och citron. Smarrig och enkel inläggning! 
Servera med kokt färskpotatis.
Sill, chili och citron
Sill, chili och citron Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 apelsin
  • 1 lime
  • 1 citron
  • 1 röd chili
  • 1 morot
  • 1 kruka dill
  • 2 burkar 5-minuterssill - (á 420 g)

Gör så här

  1. Skrubba apelsin, lime och citron i ljummet vatten. Skiva dem tunt. Skölj, kärna ur och skär chilifrukten på längden. Skala och skär moroten i slantar. Hacka dillen.

  2. Varva citrus, chili, morot, sill, sill-lag och dill i en väl rengjord glasburk.

  3. Låt sillen dra minst 3 tim före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!