Sashimi på hälleflundra med gröna örter

Recept på sashimi på hälleflundra med gröna örter. Elegant, modern och snabbgjord förrätt med färsk fisk som marineras direkt på tallriken.
Allt om Mat

Sashimi på hälleflundra med gröna örter

  • 200 g hälleflundra - Krav- eller MSC-märkt
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 citron - rivet skal
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 dl örter - t.ex ärtskott, vattenkrasse och persilja, plockade

Gör så här

  1. Skär fisken i tunna skivor och lägg den på tallrikar. Fördela olja, citronskal och salt på fisken. Toppa med örter och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!