Sandwich med manchego, marmelad och körsbärsblommor

Recept på sandwich med manchego, marmelad och körsbärsblommor. Körsbärsblommornas bitterhet bryter fint mot marmeladen och manchegon i de lyxiga små sandwicharna.
Mia Öhrn

Ingredienser

  • 10 skivor bröd - ljust eller grovt
  • 25 g smör - rumsvarmt
  • 1 dl marmelad - t ex fikonmarmelad
  • 150 g manchego
  • 5 körsbärsblommor

Gör så här

  1. Bred hälften av brödskivorna med smör. Bred ett lager marmelad ovanpå och lägg på skivor av manchegoost.

  2. Strö över lite körsbärsblomblad på brödskivorna och lägg ihop med resten av skivorna. Skär smörgåsarna på snedden till trekantiga sandwichar. Lägg dem i en burk med tättslutande lock.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!