Salvia- och lakritsrotssnaps

Smaksätt din snaps - hemkryddat smakar bäst! Salvia- och lakritsrotssnaps är en välbalanserad snaps med örtig lakritssmak som passar till alla sillar, strömming, rostbiff, lax och skaldjur.
Elisabeth Johansson
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 35 cl brännvin - t ex vodka
  • 1 knippa salvia
  • 2 lakritsrötter

Gör så här

  1. Lägg salvia och lakritsrötter i spriten och låt stå 2 dygn.

  2. Sila snapsen.

  3. Passar bra till: Alla sillar, strömming, rostbiff, lax och skaldjur, t ex ostron, pilgrimsmusslor och räkor

Foto: Per Ranung

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!