Saltrostad färskpotatis med lök

Potatisen får härligt krispiga och sötsalta skal.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 kg färskpotatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 msk salt
  • 1 rödlök - finhackad
  • 1 knippa gräslök - finskuren

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Tvätta och borsta potatisen ren. Blanda potatis, olivolja, balsamvinäger, honung och salt på en ugnsplåt med bakplåtspapper.

  2. Baka mitt i ugnen ca 35 min tills potatisen blivit mjuk och fått fin färg.

  3. Garnera med rödlök och gräslök.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!