Salsakorv med nudlar

Snabblagad smal korv med mycket smak av het tacosås.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g wienerkorv - mager Den Gröna Slaktaren (3 %)
  • 100 g äggnudlar
  • 250 g wokgrönsaker - frysta
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk tacosalsa - helst hot
  • 1,5 dl laga lättgrädde - (5 %) eller gräddmjölk
  • 1 msk kycklingfond - koncentrerad

Gör så här

  1. Skiva korven på snedden.

  2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

  3. Stek korv och grönsaker i olja i en stor stekpanna.

  4. Rör i salsa, gräddmjölken och fond. Servera till nudlarna. Ca 390 kcal/portion varav ca 17 g fett, ca 45 g kolhydrater och ca 14 g protein.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!