Chilisalsa med melon och salladslök

Låt gärna salsan stå färdig en stund före servering.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 3 salladslökar
  • 0,5 honungsmelon - (200 g)
  • 0,5 röd chili - t ex spansk peppar
  • 1 msk citronolivolja
  • 1 msk basilika - hackad

Gör så här

  1. Skär salladslöken i 1/2 cm tjocka skivor. Kärna ur och skär melonen i små bitar. Kärna ur och finhacka chilin.

  2. Blanda salladslök, melon och chili. Rör ner citronoljan och den hackade basilikan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!