Sallad med rädisor & borlotti­bönor


Med borlottibönor blir den somriga salladen extra matig.
Mitt Kök
Sallad med rädisor & borlotti­bönor

FOTOGRAF ANN-CHARLOTTE FÄGERLIND

Ingredienser

  • 400 g borlottibönor - cirka kokta (finns på burk)
  • 2 knippor rädisor
  • 1 rödlök
  • 300 g salladsblad - cirka blandade
  • 5 msk rapsolja
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk krossade tomater
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Tvätta och skiva rädisor. Skala och skiva lök mycket tunt. Varva salladsblad, bönor, rädisor och röd lök.

  2. Blanda rapsolja och vinäger. Smaka av med salt och peppa. Ringla vinägretten över salladen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök