Rucoladressing

Mixa rucolasallad i dressingen och den kryddar sig själv. Frilandsodlad sallad har kraftigare smak än den i kruka. Dressingen håller sig i kylen flera dagar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 50 g rucolasallad
  • 2 tsk fransk senap - ljus
  • 1,5 dl jungfruolivolja
  • 0,5 dl vatten
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 vitlöksklyfta - pressad

Gör så här

  1. Mixa sallad, senap och lite olja. Mixa i resten av oljan och vattnet.

  2. Smaksätt med salt, peppar och vitlök.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!