Rotsakspytt med köttfärs

Här passar alla rotfrukter, prova gärna kålrot och persiljerot. Vill du ha vegetarisk rotsakspytt, välj quornfärs.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 potatisar - (ca 700 g)
  • 2 morötter - (ca 200 g)
  • 2 lökar - gula
  • 3 msk HP-sås
  • 1 tsk salt
  • 3 msk smör - (2 + 1 msk)
  • 400 g nötfärs
  • 4 ägg

Gör så här

  1. Skala och skär potatis, morot och lök i tärningar. Blanda med HP-sås och salt.

  2. Stek grönsakerna i smöret i en panna tillsammans med färsen.

  3. Stek äggen och servera till pytten. Servera med HP-sås.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!