Rostbiff Vitello Tonnato

”Vitello” är italienska för kalv, här har vi använt rostbiff som genväg.
Tove Nilsson

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten - (170 g)
  • 4 msk crème fraiche
  • 2 msk vatten - kallt
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk citronsaft - färskpressad
  • 300 g rostbiff i skivor
  • 3 msk kapris
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 0,5 påse rucola - (á 80 g)
  • salt
  • svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Häll av tonfisken. Blanda den med crème fraiche, vatten och majonnäs. Smaksätt med citronsaft, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.

  2. Lägg ut rostbiffsskivorna på ett fat och ringla över såsen. Toppa med kapris, pinjenötter och rucola. Krydda med 2 krm peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!