Rostbiff med wasabisås

Den här biffwrapsen ser mycket krångligare ut än den är. Rulla ihop rostbiffen och ställ den upp.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g rostbiff - färdig, stekt
  • 1 vattenkrasse - kruka, eller annan småbladig sallad

Wasabisås

  • 1 msk wasabi
  • 1 msk lök - gul
  • 1 msk limesaft - pressad
  • 0,5 msk vitvinsvinäger
  • 1 äggula
  • 4 msk olja
  • 1 krm salt
  • 2 tsk gräslök - hackad

Servera med

  • grönsaker - wokade
  • jasminris

Gör så här

  1. Sås: Blanda wasabi, gul lök, limesaft och vinäger. Kör med stavmixer. Tillsätt gulan. Droppa ner oljan under ständig vispning. Smaka av med salt. Blanda ner gräslöken.

  2. Lägg ihop 2-3 skivor rostbiff. Skölj krassen och rulla in små buketter i rostbiffen. Ställ dem upp.

  3. Servera med wasabisås, wokade grönsaker och kokt ris.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!