Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Romsnaps med hibiskus

Recept på egenkryddad snaps. Hibiskusen anses som Karibiens nationalblomma. Där används blomman bl a till att göra vin men också denna romsnaps till maten. Blomman färgar snapsen vackert rosa.
Allt om Mat
Romsnaps med hibiskus
Romsnaps med hibiskus
Romsnaps med hibiskus

Ingredienser

  • 70 cl bacardi limón
  • 4 hibiskusblommor - röda
  • 1 kanelstång
  • 1 kryddnejlika

Garnering

  • 3 hibiskusblommor

Gör så här

  1. Blanda rom, blommor och kryddor. Låt stå svalt och mörkt 1 vecka.

  2. Tag upp de gamla blommorna som nu inte har någon färg kvar, och lägg i nya fina vid serveringen.

Vad tyckte du om receptet?