Romsnaps med hibiskus

Recept på egenkryddad snaps. Hibiskusen anses som Karibiens nationalblomma. Där används blomman bl a till att göra vin men också denna romsnaps till maten. Blomman färgar snapsen vackert rosa.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 70 cl bacardi limón
  • 4 hibiskusblommor - röda
  • 1 kanelstång
  • 1 kryddnejlika

Garnering

  • 3 hibiskusblommor

Gör så här

  1. Blanda rom, blommor och kryddor. Låt stå svalt och mörkt 1 vecka.

  2. Tag upp de gamla blommorna som nu inte har någon färg kvar, och lägg i nya fina vid serveringen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!