Rökt lax med primörer och dillsås

20 min Här ska det vara varmrökt lax, som smakar milt och gott till de nykokta primörerna.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g laxfilé - varmrökt eller makrill
  • 8 potatisar
  • 1 knippa morötter
  • 1 knippa lök
  • 200 g sockerärter
  • 2 dl crème fraiche - lätt
  • 3 msk dill - hackad
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Ansa potatis och grönsaker och koka dem i saltat vatten. Koka potatis och morötter ca 15 min och lök och socker- ärter ca 5 min.

  2. Blanda creme fraiche, dill och salt.

  3. Servera fisken med grönsakerna och såsen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!