Rödbetsdressing

Vackert röd blir dressingen med rivna rödbetor och blodapelsinjuice. Servera den rivna fetaosten till i en separat skål. Dressingen är god till sallader som innehåller grillad fisk eller kyckling.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 dl rödbetor - färska rivna
  • 1,5 dl blodapelsinjuice
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar

Till servering

  • fetaost - riven

Gör så här

  1. Blanda rödbetor, blodapelsinjuice och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.

  2. Strö på riven fetaost vid servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!