Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Rödbetsdipp

Rödbetsdipp är en snabblagad dipp som görs av färdigkokta rödbetor. Rågbrödssnacks är torkat rågbröd som är knaprigt som chips.

Rödbetsdipp
Rödbetsdipp
Rödbetsdipp
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2 rödbetor - färdigkokta
  • 100 g färskost - naturell
  • 0,5 msk rödvinsvinäger
  • 0,5 msk honung
  • 2 krm salt
  • 50 g fetaost
  • 0,5 ask smörgåskrasse
  • 1 tsk olivolja

Tillbehör

  • rågbrödssnacks - (Ica)

Gör så här

  1. Torka av rödbetorna med hushållspapper. Mixa dem med färskost, vinäger och honung. Krydda med salt.

  2. Lägg rödbetsdippen i en skål och smula över fetaosten. Klipp över krasse och ringla på olja. Servera med rågbrödssnacks.

Vad tyckte du om receptet?