Rödbetsdipp

Rödbetsdipp är en snabblagad dipp som görs av färdigkokta rödbetor. Rågbrödssnacks är torkat rågbröd som är knaprigt som chips.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2 rödbetor - färdigkokta
  • 100 g färskost - naturell
  • 0,5 msk rödvinsvinäger
  • 0,5 msk honung
  • 2 krm salt
  • 50 g fetaost
  • 0,5 ask smörgåskrasse
  • 1 tsk olivolja

Tillbehör

  • rågbrödssnacks - (Ica)

Gör så här

  1. Torka av rödbetorna med hushållspapper. Mixa dem med färskost, vinäger och honung. Krydda med salt.

  2. Lägg rödbetsdippen i en skål och smula över fetaosten. Klipp över krasse och ringla på olja. Servera med rågbrödssnacks.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!