Klassisk Ris à la Malta – på färdig risgrynsgröt

Gör Ris à la Malta snabbt och enkelt – köp färdig risgrynsgröt i butiken!
Allt om Mat
Foto: Linda Nestor

Ingredienser

  • 500 g risgrynsgröt - färdiglagad, finns i kyldisken
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1 - 2 msk florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 apelsiner

Gör så här

  1. Vispa grädden hårt tillsammans med florsocker och vaniljsocker.

  2. Skala och apelsinerna. Skär ut hinnfria klyftor. Skär apelsinklyftorna i bitar.

  3. Blanda gröt och grädde. Lägg upp i en skål och garnera med apelsinbitar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!