Remouladsås

Recept på remouladsås, sauce rémoulade, som den kallas i ursprungslandet Frankrike. En klassisk sås som smakar lika bra till stekt fisk som på ett smörrebröd med rostbiff.
Allt om Mat
Foto: Shutterstock

Ingredienser

  • 1,5 dl majonnäs
  • 1 ättiksgurka
  • 2 msk syltlök
  • 2 msk kapris
  • 2 msk persilja
  • 2 msk gräslök
  • 2 msk dill

Gör så här

  1. Finhacka ättiksgurka, syltlök och kapris. Hacka örterna.

  2. Blanda majonnäsen med gurka, lök, kapris och örter. Låt såsen stå kallt till servering.

Vill du göra egen majonnäs till din remouladsås hittar du ett recept här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!