Remouladsås

Remouladsås som du enkelt gör själv.
Allt om Mat
Remouladsås - gott tillbehör till fiskpinnarna eller fiskburgaren
Remouladsås - gott tillbehör till fiskpinnarna eller fiskburgaren Foto: iStock

Remouladsås

  • 2,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl pickles - eller ättiksgurka finhackad
  • 2 msk kapris - grovhackad
  • 0,5 dl dill - finhackad
  • 0,5 dl persilja - finhackad
  • 0,5 dl gräslök - finhackad
  • 0,5 krm cayennepeppar

Gör så här

  1. Mät upp majonnäsen (eller lika delar majonnäs + gräddfil) i en skål och blanda i alla hackade ingredienser.

  2. Smaksätt försiktigt med cayennepeppar och eventuellt några korn salt.

  3. Låt stå någon timma så såsen hinner mogna lite i smaken.

 

Curry i dansk remouladsås

I Danmark smaksätts remouladsåsen ofta med lite curry i stället för örter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!