Räkceviche på algchips

De japanska algchipsen har stark smak av wasabi. Passar perfekt till räkcevichen. Algchips finns i japanska matbutiker. Går att byta ut mot nachochips, gärna med chili, eller svarta sesamkex.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 500 g räkor med skal
  • 0,5 chili - röd spansk pepparfrukt
  • 2 msk koriander - finhackad
  • 2 msk lime - pressad saft av
  • 2 krm salt

Tillbehör

  • 1 påse algchips med wasabi

Gör så här

  1. Skala och finhacka räkorna Dela, kärna ur och finhacka pepparfrukten.

  2. Blanda samman alla ingredienser och låt stå kallt ca 2 timmar.

  3. Lägg ut chipsen på ett fat. Fördela en knapp matsked ceviche på varje strax före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!