Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 225°. Skala och finhacka vitlöken.
Bryn färsen på högsta värme i en stekpanna. Tillsätt vitlök och tomatpuré och låt steka med ca 2 min. Rör i de soltorkade tomaterna, 4 dl vatten, buljongtärningar, oregano, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Låt såsen sjuda under lock ca 5 min.
Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Blanda den nykokta gnocchin med såsen och häll över i en smord ugnssäker form. Riv över pecorino och gratinera mitt i ugnen ca 10 min.
Rör ihop yoghurt, 2 krm salt och 1 krm peppar. Skala och pressa i 1 vitlöksklyfta.
Servera ragun med vitlöksyoghurt och sallad.